Close


Peste 18 ani. Se aplică termenii şi condiţiile. Jucați responsabil.

partypoker MILLION

Prestigiosul partypoker MILLION a revenit!

Garantând un uriaş 1.000.000 $ în bani premiu, turneul partypoker MILLION cu buy-in de 215 $ va oferi şase şanse pe parcursul săptămânii de a vă califica pentru finala de duminică.

Sunt programate şi turnee Mini and Micro , care permit jucătorilor de orice sold să participe! Consultaţi programul complet aici.

Cum funcţionează…

partypoker MILLION este un turneu săptămânal. Turneele Ziua 1 au loc pe tot parcursul săptămânii, începând de duminică, înainte ca jucătorii calificaţi să îşi ocupe locul în Ziua 2 din duminica următoare. 

Jucătorii trebuie să se califice pentru Ziua 1 - Duminică, 19:15 (GMT) / 20:15 (CET) - prin intermediul unuia dintre următoarele turnee Ziua 1:

  • Ziua 1A – Duminică, 19:15 (GMT) / 20:15 (CET) (la fel ca Ziua 2)
  • Ziua 1B – Marţi, 19:00 (GMT) / 20:00 (CET)
  • Ziua 1C – Joi, 19:00 (GMT) / 20:00 (CET)
  • Ziua 1D – Sâmbătă, 23:00 (GMT) / Duminică, 00:00 (CET) 
  • Ziua 1E – Duminică, 15:00 (GMT) / 16:00 (CET)
  • Ziua 1F (turbo) – Duminică, 17:00 (GMT) / 18:00 (CET) 

Turneele Ziua 1 au un fomat freezeout (fără re-intrări). Vă puteţi înscrie în orice turnee Ziua 1 doriţi, astfel cea mai mare stivă fiind reportată în Ziua 2 (ziua finală).

Am programat partypoker MILLION să se încheie suficient de devreme pentru a avea timp de somn, chiar dacă sunteţi în câştig. 

Pentru programul complet partypoker MILLION, vă rugăm să faceţi clic aici.

Turnee satelit

Organizăm turnee satelit directe pentru partypoker MILLION pe tot parcursul săptămânii!

Depuneţi un buy-in de 22 $ şi jucaţi pentru locuri garantate de 215 $. Toate turneele satelit partypoker MILLION permite re-intrări nelimitate.

Există o serie de formate dintre care puteţi alege, iar pentru a găsi turneele satelit în software-ul de poker, selectaţi “Turnee satelit” în filtrul “Categorie” din cadrul filei “Turnee” şi căutaţi “partypoker MILLION”.

Şi asta nu e tot…

În paralel cu partypoker MILLION, am programat două turnee mega valoroase:

Turneu Buy-in Garantat
Micro 2,20 $ 20.000 $
Mini 22 $ 200.000 $

Aceste evenimente oferă acum turnee Ziua 1 în fiecare zi înainte de finala de duminică - consultaţi programul aici.

Jucaţi acum

Termeni şi condiţii

    Turneu

  • Datele, programul şi structurile evenimentului pot fluctua.
  • Fiecare turneu partypoker MILLION Ziua 1 este de tip freezeout. Dacă sunteţi eliminat într-un turneu Ziua 1, nu veţi putea re-intra până la următorul turneu Ziua 1 disponibil.
  • Dacă ați jucat în vreun turneu Ziua 1, puteți intra în turneul Ziua 1 ulterior, indiferent dacă ați reportat o stivă în Ziua 2.
  • În cazul în care mai multe stive sunt reportate din Ziua 1 până în Ziua 2, numai cea mai mare stivă va fi luată în considerare pentru joc și va fi reportată în Ziua 2.
  • Stivele din Ziua 1 reportate în Ziua 2, care au fost înlocuite de o stivă mai mare, acumulată într-un turneu ulterior din Ziua 1, sunt considerate pierdute, nu au valoare monetară și nu pot fi transferate.
  • Jucătorii pot depune buy-in direct în Ziua 1A, 1B, 1C, 1D, 1E și 1F şi vor primi 1.000.000 de jetoane de început indiferent de momentul în care vor depune buy-in.
  • Stivele din Ziua 2 nu sunt transferabile și vor fi în joc de la începutul Zilei 2.
  • Depunerea directă de buy-in în Ziua 2 nu este posibilă.

    Turnee satelit

  • Turneele satelit online specifice vor fi disponibile pentru acest eveniment, locuri de 215 $ sunt disponibile pentru a fi câștigate la partypoker.
  • Cu excepția cazului în care se prevede altfel; tichetele de 215 $ vor fi disponibile pentru orice turneu MILLION partypoker Ziua 1.
  • În cazul în care turneele satelit oferă tichete de 215 $ pentru un turneu Ziua 1 specific; tichetul trebuie utilizat în Ziua 1 specificată. Tichetele neutilizate vor fi considerate pierdute și nu vor avea nicio valoare monetară sau T $.
  • Toate tichetele satelit câștigate sunt valabile în funcție de datele de expirare. Vă rugăm să verificaţi secţiunea “Tichetele mele” din software-ul de poker pentru detalii exacte privind expirarea tichetelor deținute.

Luând parte la această promoţie, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile promoţionale specifice şi cu Termenii şi condiţiile promoţionale standard